Την τιμητική του είχε ο Ιωνικός Νικαίας Affidea στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/7) για την κλήρωση του 28ου επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Σε αυτήν, η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Τσάπα, τον πρόεδρο, Σταύρο Ελληνιάδη, την General Manager, Χριστίνα Σκέντζιου και τον αθλητή μας, Μάριο Μπατή.

4860686

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, πριν από την κλήρωση, έγινε ειδική αναφορά στην ομάδα μας, καθώς και σε αυτήν του Ηρακλή, με το σχετικό σχόλιο του παρουσιαστή να κάνει λόγο για δύο ιστορικούς σύλλογους που επανήλθαν στην μεγάλη κατηγορία και θα προσδώσουν λάμψη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, όταν ο κ. Βαγγέλης Τσάπας ανέβηκε στο βήμα για τις ανάγκες της διαδικασίας, προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στην περσινή πορεία των πρωταθλητών της Α2. Ήταν μία υπενθύμιση της μαγικής ατμόσφαιρας, που είχε δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας μας με τους πανηγυρισμούς στη φιέστα, αλλά και ένας προάγγελος για τις σκηνές, που θα δει ακόμη περισσότερος κόσμος φέτος. Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας έκανε μεταξύ άλλων ειδική μνεία στους φιλάθλους, όταν πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε τον στόχο για τη χρονιά που έρχεται.

«Αυτό που θέλουμε να δώσουμε, από την πλευρά του Ιωνικού, είναι αυτό που είδατε και στο video: πολύ κόσμο, γεμάτο γήπεδο, πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και κάτι καινούργιο στο ελληνικό μπάσκετ με έντονο ελληνικό στοιχείο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr