Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στα "σαλόνια" της Basket League, έχει μπει ο Ιωνικός Νικαίας Affidea.
 
Παίκτες και προπονητικό επιτελείο θα πιάσουν κι επίσημα δουλειά αρχής γενομένης από την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο κλειστό του Πλάτωνα.
 
Το πρωί της 19ης Αυγούστου (09.00) η αρχή θα γίνει με τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν οι αθλητές του Ιωνικού Νικαίας, ενώ τα εργομετρικά τεστ θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου. Από τις 19/8, οι παίκτες θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού, ενώ ήδη έχει οριστικοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των φιλικών προετοιμασίας.
 
Αναλυτικά:
 
- 3 Σεπτεμβρίου φιλικό με αντίπαλο το Λαύριο
- 7 Σεπτεμβρίου φιλικό με αντίπαλο το Ρέθυμνο, εντός έδρας
- 10 Σεπτεμβρίου φιλικό με ομάδα της Α2, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή
- 13 Σεπτεμβρίου φιλικό με αντίπαλο τον Διαγόρα Δρυοπιδέων
- 16-17 Σεπτεμβρίου συμμετοχή στο τουρνουά "Μαυροσκούφεια"
- 21 Σεπτεμβρίου φιλικό με αντίπαλο, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.
 
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 28/8, θα πραγματοποιηθεί και ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας, η οποία θα συνδυαστεί και με την media day. Η ακριβής ώρα έναρξής της θα γίνει σύντομα γνωστή, μέσω νέας ανακοίνωσης.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr