Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε και τυπικά την Δευτέρα 19/8, στο κλειστό του Πλάτωνα, ο Ιωνικός Νικαίας Affidea.

Η ομάδα μας άρχισε τη δουλειά, υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού, και το επόμενο διάστημα θα βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του συνόλου που θα πορευθεί στο πρωτάθλημα της Basket League. H εκκίνηση σηματοδοτήθηκε με τις αιματολογικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες το πρωί της Δευτέρας. Το απόγευμα ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η συνέχεια περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, στις οποίες αναμένεται να ενταχθούν τις προσεχείς ημέρες και οι Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και Γιουτζίν Λόρενς που θα αφιχθούν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο κόουτς Κουφός καλωσόρισε τους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και έδωσε το στίγμα για τη χρονιά που έρχεται, ενώ το δικό του καλωσόρισμα έκανε και ο πρόεδρος, Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea: "Εύχομαι να έχουμε δύναμη και υγεία, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα του ιδιοκτήτη της ομάδας και να γίνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οικογένεια: να γίνουμε δηλαδή αυτό, για το οποίο ζήλευα τον Ιωνικό Νικαίας τα προηγούμενα χρόνια".

Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν και οι αθλητές, Φώτης Ζούμπος και Σάββας Χρυσόπουλος.

proti2

proti4

proti5

proti6

proti7

proti8

proti9

proti10

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr