Την Τετάρτη 28/8 (17:00), στο κλειστό του Πλάτωνα, θα πραγματοποιηθούν τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια του Ιωνικού Νικαίας Αffidea, αφού το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, που θα βρει την ομάδα στα "σαλόνια" της Basket League, έχει ξεκινήσει με τον Στέργιο Κουφό και τους συνεργάτες του να δουλεύουν εντατικά με τους αθλητές του Ιωνικού. Ο κόσμος της ομάδας μας θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη γεύση από αυτό που ετοιμάζεται για την καινούργια χρονιά, αλλά παράλληλα να χαρίσει και στους παίκτες μία γεύση για την ατμόσφαιρα που θα συναντούν (και) στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28/8 στις 17:00, οι πόρτες στο κλειστό του Πλάτωνα θα είναι ανοικτές προκειμένου, όποιος επιθυμεί, να παρακολουθήσει την προπόνηση και να έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους παίκτες και τα νέα μέλη του συλλόγου.

Ο κόσμος του Ιωνικού συνηθίζει να δηλώνει βροντερά παρών σε τέτοιες περιστάσεις, όπως ασφαλώς κάνει σταθερά σε εντός κι εκτός έδρας αγώνες, και αυτό μεγαλώνει την προσμονή των παικτών γι' αυτή την συνάντηση.

Ραντεβού στον Πλάτωνα!

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr