Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Βετούλας μετά την πρώτη νίκη του Ιωνικού Νικαίας Affidea στην φετινή ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου: "Ήταν ένας ιστορικός αγώνας για την ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea. Πέτυχε την πρώτη νίκη στην κορυφαία κατηγορία μετά από 32 χρόνια και σίγουρα αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν δύσκολο, δεδομένης της πίεσης που υπήρχε στα παιδιά λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων που είχαν προηγηθεί. Στο τέλος, η ενέργεια και η διάθεση για τη νίκη ήταν τα κλειδιά, ώστε να καταφέρουμε να την επιτύχουμε.

Είμαστε μία φύσει επιθετική ομάδα, με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση και θα πρέπει να καταφέρουμε να γίνουμε και πιο συμπαγείς στην άμυνα, όπως ήμασταν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Θεωρώ ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού δείξαμε αρετές και μειονεκτήματα. Στη συνέχεια θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, ώστε στο τέλος η ομάδα να φτάσει στις νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα".

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr