Συνεργασία Ιωνικού Ν. B.C. - GAME OVER

Lasertag ArenaΟ Ιωνικός Νικαίας B.C. και η εταιρεία GAME OVER, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, προσφέρουν ένα παιχνίδι γνωριμίας δωρεάν, σε όλους τους αθλητές του Ιωνικού Νικαίας B.C., στον καινουργιο χωρο της, την LASERTAG ARENA, στο Village shopping & more.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα δωρεάν εισιτήρια από τον κ. Αντώνη Χατζηκυριάκο στον Πλάτωνα.

 

 

Ακαδημίες

Νέα προνόμια με την κάρτα διαρκείας Ιωνικός Νικαίας – Βarista Brothers

IONIKOS BARISTA

Ενημερώνουμε όλους τους φίλους του Ιωνικός Νικαίας – Βarista Brothers B.C. οι οποίοι είναι κάτοχοι Κάρτα Διαρκείας της Ομάδας πως με την επίδειξη της Κάρτας απολαμβάνουν έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές τους στα καταστήματα Barista Brothers!

Μόνο με την απλή επίδειξη της Κάρτας – Μόνο για τους πιστούς φίλους της Ομάδας Μπάσκετ του Ιωνικού.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Με απόλυτη επιτυχία η γιορτή του μπάσκετ

κοπη πιτας 2017 1Πραγματική γιορτή του μπάσκετ έλαβε χώρα, την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα, όπου το Tμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Ιωνικός Basketball Academy: Ημερολόγιο 2017

CALENDAR2017

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο των Ακαδημιών του Συλλόγου μας για το 2017.

Μπορείτε να το προμηθεύεστε καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα απο τις 15:00 έως τις 19:00.

Ακαδημίες

Την Κυριακή στη Νίκαια τιμάμε το Μπάσκετ: Εκδήλωση Ιωνικού Ν.

2017 Πιτα ΚακιουζηςΜε μια γιορτή που θα τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ,  θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Τμήμα Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας- Βarista Brothers, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου (11.30), στο κλειστό γυμναστήριο «Ο Πλάτων».

Η  πρόσκληση του Ιωνικού να συμπεριλαμβάνει - εκτός της Ανδρικής Ομάδας και των Ακαδημιών  του Γυναικείου και Ανδρικού Τμήματος - και  φορείς της πόλης αλλά και τους φιλάθλους της Ομάδας.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

29/1: Άστα να τρέξουν ξανά

SHOES1

Το τμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers, στα πλαίσια της ετήσιας κοπής πίτας της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «O Πλάτων» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, συνεισφέρει στο πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» /«Άστα να τρέξουν ξανά» της οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+. Το πρόγραμμα φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Είναι μία πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων αθλητικών παπουτσιών προωθώντας τα για επαναχρησιμοποίηση με κύριους αποδέκτες κοινωνικές δομές δήμων (κοινωνικές ιματιοθήκες, κοινωνικά παντοπωλεία) της χώρας τους αλλά και δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Σελίδα 1 από 16

Πρόγραμμα 2016 17

Ακαδημιες promo 2017