Ιonikos BC Academy: Ελα στον κόσμο του μπάσκετ

Logo Basketball Academy

Oι ακαδημίες μπάσκετ του Ιωνικού Ν. είναι έτοιμε να υποδεχτούν όλα τα νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος.

Εγγραφές: στην Γραμματεία του Ionikos Ν. Basketball Academy στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πλάτωνα, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (15.30 - 19.00) και το Σάββατο 10.00 -14.00.

Μέσα στο φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του Ιωνικού Ν., θα έχουν την ευκαιρία με ενθουσιασμό και όρεξη να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για να ακολουθήσουν τα όμορφα μονοπάτια του μπάσκετ.

Ακαδημίες

Συνεργασία Ιωνικός Νίκαιας B.C. - Metropolitan Hospital

METROPOLITAN2

Το Τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας και το Metropolitan Hospital βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την αρχή μιας νέας συνεργασίας, με στόχο την προσφορα υπηρεσιών υγείας στα μέλη της Οικογένειας του Ιωνικού με προνομιακές συνθήκες και τιμές.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

H Ionikos bc Academy στα social media


2018 Basketball Academy βλεμμα στο μελλον

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για αναβάθμιση της Ακαδημίας μας σε ενημερωτικό και οργανωτικό επίπεδο, προχωρήσαμε στην δημιουργία του group IONIKOS NIKAIAS BC Academy

Επιδίωξη είναι η όσο το δυνατόν πληρέστερη και άμεση ενημέρωση για τους αγώνες, τις δραστηριότητες αλλά και γενικότερα για τα νέα που αφορούν αποκλειστικά την Ακαδημία Basketball του Ιωνικού Νίκαιας.

Θα χαρούμε αν όλοι συμβάλλουμε το γκρουπ να αποτελέσει σημείο ανταλλαγής πληροφοριών, και διάχυσης υλικού σχετικά με όλα τα Τμήματα των Ακαδημιών.

Παράλληλα, λειτουργoύν
- Η επίσημη σελιδα του Τμήματος μπάκσετ IIonikos Nikaias BC / Ιωνικός Nικαίας BC
- Και το 'κλειστό γκρουπ' ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC (official group) με στόχο τόσο την ενημέρωση όσο και τον ουσιαστικό και ελεύθερο διάλογο για ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν το Τμήμα Μπάσκετ του Ιωνικού Ν.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Γυμναστής της Ιonikosbc Academy ο Νίκος Γλεντής

IMG 22d45b7b1ed741c26d46900e508c5800 V Ο Νίκος Γλεντής αποτελεί το νέο γυμναστή των Aκαδημιών του Ιωνικού N.. Η Oμάδα μας στο πλαίσιο της στελέχωσής της με εξειδικευμένο προσωπικό καλωσορίζει στην οικογένειά της τον έμπειρο γυμναστή.

O κ. Γλεντής είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού στην Αθήνα με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και τις ολυμπιακές σπουδές, εξειδικευμένος στην αποκατάσταση τραυματισμών, personal training, μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Γιορτάζουμε, Διασκεδάζουμε, Συνεχίζουμε Mαζί:

Ετησιος Χορός 2018Η οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας σας προσκαλεί στον Ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο "Άσπρο Πιάτο" στην Πειραιώς.

Καλούμε όλους όσoυς θέλουν να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη γιορτή να να επισκεφτούν τα γραφεία της Ομάδας στο Κλειστό γυμνασήριο του Πλάτωνα τις απογευματινές ώρες, ή να επικοινωνήσουν με τον κ. Αντώνη Χατζηκυριάκο για περισσότερες πληροφορίες.

Προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες και την Κυριακή (14/1, 17:00) στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ομάδας μας με αντίπαλό το Παγκράτι.

Σας περιμένουμε όλους! Όλοι μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!

Ακαδημίες

Ionikos bc Academy: Τουρνουά & Διεθνή Φιλικά

2017 Βasketball academy mellonΣτο Τουρνουά Μετεώρων, το οποίο θα διεξαχθεί 27-29 Δεκεμβρίου 2017, θα συμμετάσχει η Παιδική Ομάδα του Ιωνικού N.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας, με την συμμετοχή της Καρδίτσας, του Πανελευσινιακού, και της Καλαμπάκας.

Η συμμετοχή της Ομάδας – την οποία θα συνοδέψουν και γονείς των αθλητών – θα προσθέσει σημαντικές εμπειρίες για τους νεαρούς αθλητές του Ιωνικού Ν. αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στα μέλη της οικογένειας του Ιωνικού να ζήσουν παρέα όμορφες και χαρούμενες στιγμές την περίοδο των διακοπών του Χριστουγέννων.

Περισσότερα...

Ακαδημίες

Σελίδα 1 από 18

2017 Basketball Academy