Με απόλυτη επιτυχία η γιορτή του μπάσκετ

κοπη πιτας 2017 1Πραγματική γιορτή του μπάσκετ έλαβε χώρα, την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα, όπου το Tμήμα μπάσκετ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αθλητές του Ιωνικού Ν., από τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών του Συλλόγου, και αρκετοί από τους γονείς τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νικαίας- Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Ι. Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Ε. Λυμπεράτος ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, κ. Ι. Μακρής, αρκετοί παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστέςτης Ομάδας του Iωνικού, και εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού RANGERS

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στη γιορτή «αγκάλιασε» με πολύ ζεστό χειροκρότημα τη βράβευση της προσφοράς στον αθλητισμό. Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:

- για την προσφορά του σε Εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μιχάλης Κακιούζης,

- για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ, στην πόλη της Νίκαιας και στον Ιωνικό ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής κ. Βύρωνας Κρίθαρης,

- για την προσφορά του ως Αθλητής του Ιωνικού ο οποίος συνέχισε να προσφέρει και ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Γουργιώτης,

Επιβραβεύθηκε επίσης η προσπάθειας των κοριτσιών και αγοριών των Ακαδημιών του Ιωνικού να συνδυάσουν την σχολική και αθλητική πρόοδο μέσω της βράβευσης των αθλητών και των αθλητριών που πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ – ΤΕΙ, ενώ έγιναν και απονομές στους διακριθέντες στα αγωνιστικά παιχνίδια του Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ομάδα του Ιωνικού.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα και τη βράβευση, για τη συμπαράσταση στη φετινή προσπάθεια του μπασκετικού Ιωνικού, του Χρυσού Χορηγού Barista Brothers.

κοπη πιτας 2017 2κοπη πιτας 2017 3κοπη πιτας 2017 5

κοπη πιτας 2017 4κοπη πιτας 2017 6κοπη πιτας 2017 7

Η επιτροπή μπάσκετ ευχαριστεί θερμά τα Ζαχαροπλαστεία «ΤΟΛΗΣ» τον διαχρονικό μεγάλο χορηγό του Ιωνικού, που αποτέλεσαν για μια ακόμα φορά το χορηγό της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί η μεγάλη ανταπόκριση την οποία γνώρισε η δράση «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό / Άστα να τρέξουν ξανά» που συνδιοργάνωσε η Ομάδα μας με την οργάνωση Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+, με αρκετά ζευγάρια παπουτσιών να μαζεύονται προκειμένου να διατεθούν σε κοινωνικές δομές δήμων αλλά και δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Το Τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας δεσμεύεται πως και στο μέλλον θα αναλάβει ανάλογες κοινωνικές πρωτοβουλίες, αντιλαμβανόμενοι τον ιδιαίτερο ρόλο του Συλλόγου, όντας κάτι περισσότερο από μια απλή ομάδα.

Ακαδημίες

2017 Basketball Academy