• 1
  • 2
  • 3

Αλλάζουν ώρα τα παιχνίδια

TEAMWORK1Αλλάζουν ώρα τα παιχνίδια του Ιωνικού - Barista Brothers BC, και έτσι όλα τα παιχνίδι που θα διεξάγονται στο κλειστό του «Πλάτωνα» της Νίκαιας θα ξεκινούν στις 18:00, και όχι στην παραδοσιακή ώρα της κατηγορίας.

 

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ιωνικος Ν.-Βarista Brothers Β.C. - Aπόλλων Σ. να διεξάγεται στις 18.00.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ "Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος), αντί ώρας 17:00 θα διεξάγονται στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Νίκαιας «Ο Πλάτων», εκτός από τον αγώνα ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας – ΓΣ Εργοτέλης στις 2 Απριλίου που θα διεξαχθεί κανονικά στις 17:00 και τους αγώνες των τριών τελευταίων αγωνιστικών που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται την ίδια ημέρα και ώρα."

Συνεπώς, οι φίλοι του Ιωνικού θα πρέπει να περιμένουν μια ώρα παραπάνω για να συναντήσουν την Ομάδα στον πρώτο εντος έδρας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στον Πλάτωνα την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ανδρική Ομάδα

2017 Basketball Academy