• 1
  • 2
  • 3

Αποκαρδιωτική εμφάνιση και ήττα στην Ελευσίνα, 74-63

IONIKOS NEO LOGOΠραγματοποιώντας τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση, ο Ιωνικός γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του σε μια έδρα που δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για ακόμα μια φορά. Δίκαιη επικράτηση των γηπεδούχων με τον Ιωνικό να μην παρουσιάζεται ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και τη διαφορά να μαζεύεται στο τέλος.

 

 

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Παναγιωταρά, Παλαιοχωρίτη, Πετρόπουλο, Βασιλόπουλο και Βουγιούκα. Ο Ιωνικός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αυτό καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι μόλις σε 4 λεπτά, ο Ιωνικός είχε συμπληρώσει τα 5 ομαδικά, στέλνοντας σε βολές τους αντιπάλους τους. Γενικότερα και από ένα σημείο κι έπειτα, τα εκατέρωθεν φάουλ έδιναν και έπαιρναν με το σκορ να διαμορφώνεται κυρίως από βολές. Το πρόβλημα για τον Ιωνικό άρχισε να ξεκινά από το γεγονός ότι ο Βουγιούκας χρεώθηκε με 3ο φάουλ από το 6’. Παρ’ όλα αυτά, χάρη σε βεβιασμένα λάθη της Ελευσίνας και χάρη σε ατομικές προσπάθειες, έμεινε κοντά στο σκορ. 20-16 για την Α’ περίοδο.

Στη Β’ περίοδο, ο Ιωνικός μπήκε το ίδιο απρόσεκτα. Ο Μάριος Γούναρης, ανακάτευε συνεχώς την τράπουλα, όμως oι Νικαιώτες δε μπορούσαν να βρουν λύσεις. Πάρα πολύ κακή εμφάνιση με τον Ιωνικό να δυσκολεύεται πάρα πολύ απέναντι στη ζώνη της Ελευσίνας, έχοντας πάρα πολύ άσχημα ποσοστά στο μακρινό σουτ. Το 23-18 στο 12’ έγινε 34-23 στο 17’, με την Ελευσίνα των πολλών ελλείψεων να αρχίσει να το πιστεύει, βάζοντας και μακρινά σουτ και βγάζοντας περισσότερη διάθεση στο παρκέ. Ούτε κι όταν έγινε η επιλογή, ο Ιωνικός να χτυπήσει στην επαφή και να φθείρει το μικρό rotation που διέθεταν οι αντίπαλοι, υπήρξε κάποιο κέρδος καθ’ ότι υπήρξε ιδιαίτερη αστοχία και στις βολές. Το σκορ ημιχρόνου έκλεισε στο 41-27.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός ξεκίνησε με τους Παναγιωταρά, Πάντσιο, Παλαιοχωρίτη, Βασιλόπουλο και Περσίδη. Απαράδεκτη εμφάνιση στην τρίτη περίοδο, με μια χαλαρότητα στην άμυνα, συνέχιση της επιθετικής δυστοκίας στα τρίποντα και την Ελευσίνα να παίρνει και διαφορά πλέον των 20π. με τον Ιωνικό απλά να μειώνει σε 58-39 στο τέλος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα η τελευταία περίοδος, με την Ελευσίνα να κατεβάζει κάπως ταχύτητα, ήταν και άστοχη στις βολές και με κάποια τρίποντα από πλευράς Ιωνικού, η διαφορά να πέφτει για να φθάσουμε στο τελικό 74-63.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 74-63
Διαιτητές: Πολυχρόνης-Αναστασίου
Δεκάλεπτα: 20-16, 41-27, 58-39, 74-63.
Πανελευσινιακός (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 10, Μιχαλούτσος 15 (1), Ντορμπάρης, Πέτρουλας 1, Μουμπάρακ 16 (3), Δούκας, Κεφάλας, Νέζης, Ρεκουνιώτης 11, Μαντζιώρης 21 (2).
Ιωνικός Νικαίας (Γούναρης): Βασιλόπουλος 14 (3), Παναγιωταράς 11, Καπινιάρης 6 (1), Παλαιοχωρίτης 7 (1), Βουγιούκας 4, Πάντσιος 2, Μπολάτογλου, Πετρόπουλος 11 (2), Περσίδης 8 (1).

 

Επόμενο παιχνίδι: 14/05, 17.00
Κλ. Πλάτωνα: Ιωνικός - Κηφισιά

 

Ανδρική Ομάδα

2017 Basketball Academy