• 1
  • 2
  • 3

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers: Μια Ομάδα – Μια Οικογένεια

barista teleftaiaΗ αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την Κυριακή που μας πέρασε, με την Ομάδα μας να καταλαμβάνει την 5η θέση.

Η διοίκηση της Ομάδας, θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες, το τεχνικό team και τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στη φετινή προσπάθεια, βοηθώντας ανιδιοτελώς, παρέθεσε γεύμα.

Είχε προηγηθεί η «καθιερωμένη βόλτα», προ του γεύματος, στο ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ της φετινής προσπάθειας, τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων στο χώρο της εστίασης, BARISTA BROTHERS (Ελλησπόντου 19) όπου ήπιαν τον καφέ τους, χαλαρώνοντας μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ακολούθησε το γεύμα της διοίκησης στο σημαντικό χορηγό της Ομάδας του Ιωνικού Νικαίας, το ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΑΪΒΑΛΙ (Ελλησπόντου 43, Νίκαια) το οποίο βρίσκεται κοντά στο σύλλογο εδώ και μερικά χρόνια.

aivali teleftaia

Παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα ολοκληρωθεί το δεκαήμερο ρεπό που έδωσε ο Μάριος Γούναρης, και θα ξεκινήσουν οι μεταβατικές προπονήσεις.

Σταδιακά θα ξεκινήσει η κατάρτιση του σχεδιασμού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο – καθώς στον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Βarista Brothers όλοι είναι αυτήν την στιγμή αφοσιωμένοι στο 6ο Τουρνουά ακαδημιών που βρίσκεται σε εξέλιξη..

Μείνετε συντονισμένοι στο ionikosbc.gr, που θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Καλό καλοκαίρι, με υγεία!

 

Ανδρική Ομάδα

2017 Basketball Academy